Feb 26, 2011

Bing: Приятелите във Facebook с нова версия на лентата с инструменти


Bing пускат в действие нова версия на лентата с инструменти, която има по-дълбоко интегриране с търсенето, Facebook, електронната поща и други. Предоставя достъп до Hotmail, Yahoo Mail или Gmail сметки и можете да го показвате във вашата Facebook мрежа и да го актуализирате като статус от actual bar.
За съжаление това е достъпно само за Windows и IE в момента. Microsoft твърдят, че новата версия "направи по-лесно нещата, които правим всеки ден онлайн " , интеграция с Facebook, търсене и електронна поща. Значителна разлика в новата версия е, че полето за търсене е в центъра на лентата с инструменти. История на търсенето, предложения и дълбоки връзки са маркирани ясно в полето (по цвят), за да помогне на потребителите да търсят по-бързо.
Най-дълбоката интеграция изглежда да е с Facebook. Лентата с инструменти ще има нотификация и възможности за нови промени в статуса, съобщенията и други и ще ви даде достъп до вашата емисия новини, коментари или актуализация в лентата с инструменти. Потребителите могат също да видят снимки с приятели в колажен формат.
Лентата с инструменти се интегрира с Hotmail, Yahoo Mail и Gmail и позволява на потребителите бързо да преглежда електронната поща. Друг ключов компонент на новата версия са сигналите, които ще се появяват и изчезват, докато не кликнете на уведомяването. За сега в лентата с инструменти ще включва Facebook и имейл предупреждения, както и сигнали за извънредни новини (с кратко резюме на заглавията), времето, сигнали за превод (когато има уеб съдържание достъпно за превод) и много други.
Bing лентата с инструменти със сигурност ще бъде полезна за потребителите Единственият проблем е потребителския интерфейс, който може да стане затрупан (и разсейващ) с цялата информация, съобщения и сигнали.