Apr 8, 2011

Правят подземна Wi-Fi платформа в Лондон за Олимпиадата през 2012


Заради Олимпиадата в града, ще се направят много общоградска подобрения. Градовете, които са избрани да бъде домакин на световните игри са отговорни за засилване на инфраструктурата, за да се справят с притока на туристи, това се простира далеч отвъд хотелите и заведенията за хранене. Неща като Wi-Fi също са от значение в наши дни и е много важно да останат свързани при тълпи от хора. Благодарение на това, Лондон ще бъде оборудвана с Wi-Fi преди игрите през 2012.

Лондон наистина няма много горещи точки за Wi-Fi, но това ще се променя в хода на подготовката за Игрите. Преди да дойде време събитието да започне, цялата подземна система трябва да се уборудва с Wi-Fi. Общо 120 гари в Лондон ще бъдат оборудвани до юни 2012 г. и BT клиенти ще бъдат единствените, които ще имат безплатен достъп.

Ако сте на О2 или Vodafone можете да се свържете, но не се знае колко ще струва. Също така Wi-Fi ще бъде достъпен само на платформи. Това е голям капан, но се надявам, че ще разширят дейноста си във времето. Освен това има и голяма вероятност, че тези горещи точки ще бъдат претъпкани по време на Олимпиадата, което може да е полезно след като приключи.