Jun 16, 2011

Apple интегрира нови правила в настоящото интернет пространство


Слуховете, че Apple обръщат гръб на уеб поддръжка за iCloud не са верни. Въпреки че Apple няма приложения за уеб поддръжка на iCloud  в момента, ще бъде удачно ситуацията да се преразгледа след няколко месеца, когато това вероятно ще се промени.
Няма съмнение, че с iCloud, Apple поставя много силен акцент върху  уеб-базираните приложения.  Можем да кажем, че Apple се връща  назад в интернет(World Wide Web - HTML документи, свързани помежду си). Твърди се че Apple все още не може да се конкурира в Интернет търсенето. Apple се опитва да предефинира това, използвайки облака iCloud. 
Но Apple не предприема познатият  подход към Интернет подобно на повечето създадени услуги като Google Docs, Flickr, Gmail или Facebook.
 Ping  синхронизирането ще получи първата си разновидност на MobileMe. Така че Apple прави това, което прави най-добре. Тe не се страхуват да рискуват и не поддържат общоприетото мнение за "правилния начин" за действие. Ето защо те са най-успешната технологична компания на планетата в момента. Те определят тенденциите.
Има причина Microsoft Windows и Office да вземат толкова много пари. Те със сигурност са най-добрите продукти,  най-удобни за използване и на най-добрата цена. Много фирми все още нямат напълно доверие на мрежата, както и потребителите. Apple има свободно място за потребителското доверие.
iCloud ще даде възможност на нов клас интернет приложения, които много хора няма да видят, тъй като те няма да бъдат уеб приложения. Вместо това ще действат безпроблемно.
Те просто ще работят. По-добра връзка с интернет и за разлика от интернета, тези приложения на Apple ще бъдат съвсем ново нещо. Те просто ще съществуват във фонов режим. За много от потребителите на съдържание в екосистемите на Apple Mac, iPhone и iPad това звучи фантастично.