Jun 13, 2011

HP Touchpad излиза в началото на Юли на цена от $ 500.


PALO ALTO, Калифорния - HP днес обяви, че Wi-Fi версията на HP тъчпада ще се предлага в САЩ от 1 юли.
HP тъчпада ще се предлага от търговците на дребно в САЩ, търговските прекупвачи и директно от HP с възможност за 16 GB  или 32 GB вградена памет (1) за $ 499.99 и (2) за  $ 599.99. Предварителните заявки в Северна Америка и Европа ще започнат от 19 юни.
"HP тъчпада е алтернатива на конкурентните продукти в WebOS", каза Джон Рубинщайн, старши вицепрезидент и генерален директор на Palm Global Business Unit, HP. "Платформата е с несравними характеристики и гъвкавост. HP продукта ще се открои от останалата част на пазара за лични и професионални цели. Това е само началото на това, което HP могат да правят с WebOS. "
С WebOS, HP тъчпада потребителите са в следващото ниво на мултитаскинга, достъпа до интернет, премия от аудио възпроизвеждане със стерео говорители и Beats Audio ™ технологията. HP има интегриран достъп до информация и взаимодействие, за споделяне на възможности като уеб адреси между HP тъчпада и съвместими WebOS телефони.
Допълнителните аксесоари за HP тъчпада включват HP Touchstone, Dock зареждане, Безжична клавиатура и HP дело (продава се отделно).
HP също така обяви, че ще бъде в партньорство с AT & T за да създаде, свързани версии на HP тъчпада по-късно това лято. 
САЩ търговците на дребно и търговските дистрибутори за HP тъчпада ще включват Best Buy, Staples, Office Depot, Walmart, Sam's Club, OfficeMax, Amazon.com, Fry's, Microcenter, други водещи местни и регионални търговци на дребно, както и онлайн магазините на HP. Специалните цени и наличността на HP тъчпада в Канада, Франция, Германия, Ирландия и Обединеното кралство ще бъдат обявени на регионално ниво. Детайли за Австралия, Хонг Конг, Италия, Нова Зеландия, Сингапур и Испания ще бъдат обявени на по-късна дата.
Повече информация за HP тъчпада, включително характеристиките на продукта са на разположение на www.hpwebos.com/us/products/pads/touchpad