Dec 8, 2010

Ново компютърно шаси от Thermaltake в рамките на серията Armor

Компанията Thermaltake разшири своята продуктова гама от компютърни шасита в рамките на серията Armor с представянето на компактното устройство Armor A30, което е предназначено за използване от компютърните ентусиасти и геймъри.

Представеното устройство е произведено във форм-фактор Mini Case и е съвместимо с дънни платки във формати Micro ATX и mini ITX. Този модел позволява поместването на до две външни 5,25-инчови устройства, едно външно 3,5-инчово устройство, два вътрешни 3,5-инчови твърди диска и до два външни 2,5-инчови SSD носителя. За потребителя е достъпна възможност за поместването на до четири разширителни платки, а дължината на видеокартата не може да превишава 350 мм. За организацията на добрата циркулация на въздуха вътре в шасито Thermaltake Armor A30 се грижат четири вентилатора: един 90-милиметров със синя LED подсветка (1200 об/мин, 16 dB) на задния панел; един 230-милиметров със синя LED подсветка (800 об/мин, 15 dB) в горната част. На предния панел на шасито са разположени два звукови интерфейса за връзка със слушалки и микрофон, един порт eSATA, един конектор USB 3.0 и един USB 2.0. Устройството е с размери 266x291x456 мм при тегло от 6,7 кг.

Очаква се, че компютърният корпус Thermaltake Armor A30 ще бъде пуснат в продажба към средата на декември, но неговата препоръчителна цена не се съобщава.
източник: Kaldata

0 коментара:

Post a Comment