Feb 4, 2011

Google представят Android Market Webstore. Той вече е на живо!

Преди два дни в Mountain View , Google проведоха събитие, за да покажат  Honeycomb, най-новата версия на системата Android. След няколко демо версии инженерният директор на Android, Chris Yerga показа нова функция от Android Market Webstore.The Market най-накрая удариха мрежата. И това е вече на живо. Може да го намерите тук .
Yerga отбеляза, че единственият начин за намиране и инсталиране на приложения на телефона е чрез the Market. Сега обаче потребителите могат просто да отидат в браузъра си. И това е по-безпроблемно от нещо като iTunes native app, защото, когато изберете приложението то може да се изтегли автоматично за вашето устройство Android. "Няма кабели, без синхронизиране с компютър.Нищо от този вид глупости. Всичко е свързано ", каза Yerga.
Освен това има и социален елемент, в които потребителите могат да пращат email връзки към the Market един към друг. И вие можете лесно да споделяте връзки към приложения за Twitter.
Новата версия на уеб Market и функции с по-добри филтри за намиране на приложения. Това е хубаво устройство и app manager.
Update 1: А сега the Market изглежда е изцяло на живо. Можете да се регистрирате и да видите вашите приложеният  както и управление на сметката ви.