Dec 6, 2010

Бялата версия на iPhone 4 ще се появи през пролетта на 2011 година

Появи се нова информация, че белият вариант на iPhone 4 ще се появи през пролетта на 2011 година. Това стана известно от вътрешен документ в магазин на Apple. След като производителят на няколко пъти отлага началото на продажбите на бялата версия на iPhone 4, започнаха да се появяват слухове, че той въобще няма да бъде пуснат на пазара.

Тези слухове са били причинени от факта, че лятото вече е бил направен анонс на новата версия на iPhone - и какъв е смисълът да се пусне предишната версия за няколко месеца продажба? А това забавяне е станало, най-вероятно, защото не е възможно да се направи бял iPhone, като се предполага, че ще има проблем с камерата при бял полупрозрачен корпус.
Но, да се надяваме, че това, което сме чули до този момент ще се потвърди. На изображението се представя ресурса 9to5mac, видимо става въпрос за бял iPhone 4, който ще бъде на разположение през пролетта на 2011 година. Това означава, че през пролетта на 2011 г. ние все пак ще видим iPhone 4 в бяло, и тези, които чакат за този модел ще бъдат в състояние да си го купят.
източник: Kaldata

0 коментара:

Post a Comment