Feb 26, 2011

IMDb с приложение към Android и други.


Новите актуализации приложения за IPAD и iPhone от Amazon IMDb са международни прожекции, развлекателни новини и др. Днес, IMDb ще създадат условия тези новини скоро да бъдат пуснати на приложения за Android.
Приложението, което е безплатно сега включва изцяло преработен екран, който съчетава най-новите трейлъри на филми и осъвременени развлекателни функции новини от стотици медии. Можете също така  да инсталирате IMDb джаджи на устройства с Android.
И приложението за Android показва на потребителите филми от международни кина от 13 страни, включително САЩ, Великобритания, Канада, Австралия, Германия, Франция, Италия, Испания, Португалия, Мексико, Нова Зеландия, Аржентина и Чили. IMDb казват, че ще поставят началото на подобни актуализации за Windows 7 приложение.
Mobile е централната част на IMDb стратегията, която включва и възможност да влезете в различни приложения с Facebook Connect и споделя актуализации на Facebook и Twitter. Стратегията изглежда работи през последните две години, IMDb има 10 милиона мобилни инсталации във всички платформи.